Besök oss på västkustens största flytande båtmässa

Marstrand Boat Show arrangeras av Sweboat- Båtbranschens Riksförbund. Här finns över 200 båtar och utställare på plats under tre fantastiska dagar. En perfekt plats för dig som inte kan få nog av båtlivet!

Marstrand är ett mycket uppskattat turistmål där det finns något för hela familjen. Här kan du gå längs kajen och titta på båtar, äta god mat och ta ett dopp i havet eller bara njuta av den marina miljön. Under mässan kan du också prova på olika aktiviteter så som jollesegling, ribbåtskörning och mycket mer. Det är gratis inträde och finns gratis parkering på anvisade platser. Bussar går i skytteltrafik mellan p-plats och färjeläget.

Volvo Penta kommer givetvis att vara på plats tillsammans med återförsäljare från västkusten. I monter B11 finner du våra produkter och erbjudanden vid kajen – och självklart har vi nya D4-320 DPI på plats i montern! Våra återförsäljare finns på plats för att besvara dina frågor och funderingar och du kan också passa på att boka in service, förvaring, underhåll och upptagning inför vintern.

På brygga E, platserna E25 och E26 hittar du även vår tjusiga visningsbåt, Azimut S68, samt vår demobåt utrustad med joystick, slowmode, DPS och dubbelmontage av nya D4-320 DPI. Vill du följa med på en tur? Då behöver du bara ladda ned och visa upp Båtkusten-appen i din telefon – det är din biljett till en härlig tur på havet. Appen är gratis och går att ladda ner från App Store eller Google Play.

Följ oss gärna på sociala medier för liveuppdateringar om vad som händer på mässan.

Vi ses den 23-25 augusti!