Träffa Volvo Penta på Marstrand i sommar

Marstrand Boat Show arrangeras i år för tredje året i rad. Nytt för i år är att mässan arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund, med mål att visa upp hela branschens samlade utbud på en plats. Motorbåtar, segelbåtar och marina tillbehör och tjänster kommer därför att samlas vid kajen och bryggor under sista helgen i augusti.

Under mässans dagar blir det ett antal världs- och Sverigepremiärer av båtar och tillbehör vilket vi alltid tycker är roligt. På Marstrand finns också någonting för alla så ta med hela familjen och gör det till en helhelg!

Volvo Penta med återförsäljare från Västkusten finns givetvis på plats med våra produkter dels representerade i vår monter men också i en mängd båtar som ligger vid bryggorna. Vi besvarar med glädje dina frågor och funderingar och du kan också passa på att boka in service, förvaring, underhåll och upptagning inför vintern. Vi hjälper dig!

Om du inte har möjlighet att komma till Marstrand så finns vi också på Öppet Varv på Orust under samma helg! Datumen att lägga i kalendern är 25-27 augusti.

Helgen efter ses vi i Stockholm, då på Allt på Sjön i Gustavsberg.

Följ oss gärna på våra sociala medier för liveuppdateringar om vad som händer på mässan!

Välkommen!