Träffa Volvo Penta i Stockholms skärgård

Till helgen äger Sveriges största flytande båtmässa rum i Gustavsberg – Allt på Sjön! Hit vallfärdar båtintresserade besökare för att ta del av det allra senaste och bästa som båtbranschen har att erbjuda när det gäller segel- och motorbåtar och tillbehör. Här finns över 280 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar samt en stor tillbehörsutställning med över 85 utställare av enbart marina produkter och tjänster.

Volvo Penta kommer givetvis att vara på plats tillsammans med kunniga återförsäljare från ostkusten. Passa på att ställa frågor, spana in våra hösterbjudanden och boka in service, förvaring, underhåll och upptagning inför vintern.  Vår monter hittar du vid kajen på placering Z1 – och självklart har vi nya D4-320 DPI på plats i montern!

Glöm inte att ladda ner Båtkusten-appen till din surfplatta eller telefon, för ett enklare och roligare båtliv! Appen är gratis och går att ladda ner från App Store och Google play. På Instagram och Facebook hittar du oss genom att söka på Båtkusten.

Allt på Sjön håller öppet fredag och lördag 10.00 – 18.00 samt söndag 10.00 – 16.00.

Vi ses där!