• Vi tar hand om dig hela vägen

    Detta kan du förvänta dig av en Volvo Penta-auktoriserad serviceverkstad.

Serienummersök

Serienummersök

Vid service hos en auktoriserad verkstad av din motor genomförs en kontroll i Volvo Pentas databas.
Verkstaden får då besked om din motor och ditt backslag/drev berörs av servicekampanjer, uppgraderad mjukvara, produktförbättringar och förändrade servicerekommendationer.

Läs mer >
Serviceprotokoll

Serviceprotokoll

När du låter en auktoriserad Volvo Penta verkstad sköta servicen av din Volvo Penta motor kan du vara säker på att serviceteknikern är utbildad på och har tillgång till senaste serviceschema för din motor.

Hitta din närmaste återförsäljare >
Senaste mjukvaran

Senaste mjukvaran

I din Volvo Penta drivlina finns en mängd datorer som styr allt från bränsleinsprutningen till växlingen. Mjukvaran uppdateras ständigt för att optimera drivlinans funktioner - och din körupplevelse. När du servar din motor hos en auktoriserad verkstad ingår senaste mjukvaran utan kostnad.

Hitta din närmaste återförsäljare >
Volvo Penta originaldelar

Volvo Penta originaldelar

Din Volvo Penta motor är tillverkad av inte mindre än 2 000 högkvalitativa delar som alla är beroende av och anpassade för varandra.
Skulle någon del behöva bytas är det därför en självklarhet för oss att sätta dit en likadan som satt där från början.
Det garanterar motorns funktion och säkerhet och är det enda som används av en Auktoriserad Volvo Penta verkstad.

Gå till webshop >
Två års garanti

Två års garanti

När du låter en auktoriserad Volvo Penta-verkstad ta hand om din motor garanteras att serviceprotokollet följs och att arbetet blir fackmannamässigt utfört.
Som extra trygghet får du alltid två års garanti på de originaldelar som använts för utförda arbeten av din auktoriserade Volvo Penta verkstad, för att du skall känna dig trygg med din Volvo Penta service.

Läs mer >
Volvo Penta Action Service

Volvo Penta Action Service

Som extra trygghet har du som Volvo Penta kund alltid tillgång till Volvo Penta Action Service. Genom Volvo Penta Action Service kan du snabbt få hjälp. Oavsett var du befinner dig är hjälpen ett samtal bort.
En operatör kommer att hjälpa dig, 24 timmar om dygnet, alla dagar på året.

Läs mer >