Var med på plats när världens största seglingstävling kommer till Göteborg

Kampanjerbjudande Våren 2018: Volvo Ocean Race är världens största och tuffaste seglartävling. Nu har du chansen att vara på plats när racet kommer till Göteborg! Nedan finner du hur du kan göra detta till verklighet med din Volvo Penta motor.

Köper du en ny motor under vårkampanjen hos någon av våra auktoriserade Volvo Penta-återförsäljare har du möjligheten att vinna en resa för två till Volvo Ocean Race i Göteborg, under tävlingens näst sista stopp.  Tävlingsformuläret och mer information finner du hos din auktoriserade återförsäljare.

Lycka till!

 

Köp en ”race-motor” och få en exklusiv flytväst!

I varje tävlingsbåt under Volvo Ocean Race sitter en D2-75 som styr allt från strömförsörjning, färskvattentillförsel, kommunikation och mycket mer ombord. Vi kallar D2-75:an därför för ”The heart of the yacht”.

Varje tävlande lag har dessutom en egen RIB-båt som reser världen runt för att transportera lagmedlemmar, kunder och andra följen. Varje RIB är utrustad med en V6-280 som är utvald för sin bränsleeffektivitet och pigga acceleration, bland mycket annat.

Köper du en av dessa motorer ovan under vårkampanjen 2018 erhåller du en unik och exklusiv Volvo Ocean Race-flytväst, och deltar givetvis samtidigt i tävlingen om en resa för två till Gothenburg Stopover i juni.

 

Vill du veta mer är du varmt välkommen till din auktoriserade återförsäljare.

Vi hörs!