Gör ett klipp på V8 i höst med Volvo Penta!

Från 15 augusti till och med 31 oktober 2019 har vi riktigt fina erbjudanden på utvalda motorer! Perfekt för dig som står inför ett motorbyte under hösten, för att ta båtlivet till en ny nivå nästa sommar.

«Powered by Volvo Penta» är inte bara synonymt med pålitlig framdrift utan innebär också enastående prestanda, fantastisk komfort ombord och ett problemfritt ägande.

Innehållsrika kraftpaket

Direktinsprutning och variabel ventilinställning (VVT) ser till att förbränningen alltid blir den rätta oavsett varvtal, vilket resulterar i högre drivmoment och acceleration i hela varvtalsområdet.

Färskvattenkylning, katalysator och Volvo Penta Easy Drain, som gör det möjligt att tömma ut sjövattnet på bara några få minuter, är standard. Alla servicepunkter sitter nu lättåtkomligt, och serviceintervallen har utökats. 

 

Klicka på bilden nedan för att komma till Volvo Pentas höstkampanj 2019:

Volvo Penta V8-350

20% rabatt – Prisexempel från 262 808 kr. (Rek. ord. ca pris från. 328 510 kr) Exkl. propeller.

 

Utöka din garanti

Utöver vår vanliga garanti har du möjlighet att köpa vårt förlängda garantiskydd och få tre extra års fullständigt skydd för hela paketet – från styrplats, motorer och drivenheter till propellrar. Det förlängda garantiskyddet ger samma heltäckande skydd som de två första årens garanti. Prata med din Volvo Penta återförsäljare om förutsättningar och pris för just din installation.