Nu finns ett unikt kampanjerbjudanden under våren på tillbehör när du köper D4/D6 DPI!

Från 1 februari till och med 1 april 2020 har vi ett riktigt unikt kampanjerbjudanden!

«Powered by Volvo Penta» är inte bara synonymt med pålitlig framdrift utan innebär också enastående prestanda, fantastisk komfort ombord och ett problemfritt ägande.

 

Köp D4/D6 DPI och få tillbehör för upp till 100 000 kr per motor!

Njut av den ultimata båtupplevelsen. Köper eller byter du ut till ett nytt motorpaket med D4 DPI eller D6 DPI får du välja utvalda tillbehör enligt nedan till ett värde av 100 000 kr vid en singelinstallation och 200 000 kr vid en dubbelinstallation.

Kostnad för montering och eventuella kablage tillkommer. Gäller vid köp av D4/D6 DPI 270 hk och uppåt.

 

En ny generation D4/D6

Efter att ha tillbringat flera år med att förfina och utveckla den beprövade plattformen ytterligare, levererar detta kompletta system nya spännande funktioner – från körplats till propellern.

 

Enastående bränsleeffektivitet och komfort

Över 85% av motorns komponenter är helt nyutvecklade t.ex ett nytt common-rail insprutningssystem för mjuk och effektiv gång. I kombination med det perfekt matchade DPI DuoProp-drevet ger motorpaketet en utmärkt bränsleeffektivitet, låga utsläpp och hög komfort ombord.

 

Nytt Aquamatic drev – DPI

En nyutvecklad hydraulkoppling ger en tystare växling. Du får en ökad manövrerbarhet och högre komfort vid låga hastigheter. Den hydrauliska kopplingen, tillsammans med “steer-by-wire” – som nu är standard för DPI – ger även en förbättrad joystick dockningsfunktion.

 

Ett helt integrerat system

Med Volvo Penta EVC ( Electronic Vessel Control) skapas total integrering av drivsystemet. Det intuitiva EVC-systemet förenklar kontroll och övervakning. I ett fullutrustat system innebär det t.ex. att du kan lägga upp en rutt i Glass Cockpit-systemet, aktivera autopiloten på joysticken för att sedan på smidigast tänkbara sätt bli guidad till destinationen. Enkelt och intuitivt.

 

Volvo Penta D4-270/300/320 DPI

Rek. ord. ca pris från 533 550 kr exkl. propeller.

Volvo Penta D6-340/380/400/440 DPI

Rek. ord. ca pris från 686 158 kr exkl. propeller.

 

Klicka på bilden nedan för att komma till Volvo Pentas vårkampanj 2020: