Gör ett klipp på D3 i höst med Volvo Penta!

Från 15 augusti till och med 31 oktober 2019 har vi riktigt fina erbjudanden på utvalda motorer! Perfekt för dig som står inför ett motorbyte under hösten, för att ta båtlivet till en ny nivå nästa sommar.

«Powered by Volvo Penta» är inte bara synonymt med pålitlig framdrift utan innebär också enastående prestanda, fantastisk komfort ombord och ett problemfritt ägande.

 

Volvo Penta D3-serien

D3-serien är ett välkänt och beprövat motorkoncept. Den starka, solida och robusta motorn ger utmärkt tillförlitlighet och lång livslängd.

 

Låg bränsleförbrukning

I kombination med den avancerade transmissionen och Aquamatic-drevet bidrar bränsleinsprutningssystemet till att göra motorn ytterst bränsleeffektiv.

 

Electronic vessel control

Volvo Penta EVC (Electronic Vessel Control) innebär fullständig integrering av motorerna, elektroniken och den unika uppsättningen tillval, till exempel enspaksläge, farthållare och Glass Cockpit. e-Key är standard.

 

Klicka på bilden nedan för att komma till Volvo Pentas höstkampanj 2019:

Volvo Penta D3-170/200/220: 15% rabatt

Prisexempel från 239 538kr. (Rek. ord. ca pris från. 305 339 kr) Exkl. propeller.

 

Utöka din garanti

Utöver vår vanliga garanti har du möjlighet att köpa vårt förlängda garantiskydd och få tre extra års fullständigt skydd för hela paketet – från styrplats, motorer och drivenheter till propellrar. Det förlängda garantiskyddet ger samma heltäckande skydd som de två första årens garanti. Prata med din Volvo Penta återförsäljare om förutsättningar och pris för just din installation.