Arrangerad av Lyckans Slip.

 

7-8 december arrangerade vår återförsäljare Lyckans Slip för andra året sin alldeles egna julmarknad – ett intiativ värt att lyfta! Båtkusten har fått möjligheten att prata med Josefin Göthesson, platschef på Lyckans Slip, för att få reda på lite mer om arrangemanget.

Lyckans Slip är beläget i Fiskebäckskil, ett pittoreskt sommarparadis med en av Bohusläns populäraste gästhamnar. En hamn i vinterskrud är en alldeles utmärkt plats för att arrangera en mysig julmarknad, vilket Lyckans Slip nu gjort två år på raken.

 

Mer än dubbelt så många marknadsbord

 

Josefin berättar att Lyckans Slip har utvecklat årets julmarknad och gått från att ha 6 stycken marknadsbord första året till att få hela 16 stycken som ställde ut i år. Ett engagemang finns definitivt! Josefin fortsätter berätta att sommaren är intensiv och därför valde de att arrangera en julmarknad under lågsäsongen. Lyckans Slip gör också mycket annat såsom shoppingkvällar, hummer kick-off, båtmässa och barnens dag med mera! Alla som vill och kan får besöka julmarknaden, inget båtintresse behövs och det fanns en god blandning på utställare som erbjöd allt från mat till inredning. Givetvis var jultomten på besök som barnen fick träffa och lämna sina önskelistor till.

 

Startskottet på julen

Något Josefin lyfter specifikt med Lyckans Slips julmarknad är läget. Man kan inte komma närmre havet än så. Att arrangera en julmarknad är extra roligt då det inte finns några båtar vilket ger rum till tält och möjligheten till att utsmycka området. Josefin berättar att julmarknaden ska vara startskottet på julen och vill göra besöket till något extra för besökarna. Årets julmarknad blev en riktigt succé och utvecklas ständigt.  Josefin berättar att de kommer köra samma helg nästa år. Hon uppmuntrar folk till att besöka julmarknaden när det är mörkt, det blir oerhört stämningsfullt och mysigt med levande eld och belysning. Det kommer bli fler aktiviteter under dagarna och förhoppningsvis fler utställare nästa gång!

 

”Sveriges bästa julmarknad när det gäller läget, närmare havet går inte att komma.”

– Josefin Göthesson, Lyckans Slip