Bli ett med din båt i sommar genom Easy Connect

 

Easy Connect ger ett enklare båtliv och en roligare sommarsäsong.

Tillsammans med samarbetspartnern Easy Connect blir sommarsäsongen roligare och båtlivet ännu enklare! Easy Connect består av en hårdvara som du kopplar till motorn och en mjukvara i form av en app. Hårdvara och mjukvara kopplas sedan ihop genom Bluetooth® så att du kan följa allt som sker på båten i realtid. Appen finns självklart tillgänglig i både App store och Google Play.

 

Funktioner 

När du använder Easy Connect har du tillgång till en rad olika funktioner. Alla båtturer lagras i appen, så att du med enkelhet kan dela dina rutter med andra och hitta tillbaka till dina favoritplatser till havs. Eventuella felkoder och motordator skickar du direkt till din återförsäljare, vilket möjliggör snabbare felsökning och att du därmed lättare får hjälp. Dessutom kan du  använda din enhet som en snygg paneldisplay! Fram till sommarkampanjens slut 14 augusti 2019 medföljer även en vattentät Volvo Penta ryggsäck på köpet!

 

Kompatibilitet

Gränssnittet kan användas på Volvo Penta motorer från 2003 och framåt. Mer information gällande kompatibilitet och vilka funktioner som finns tillgängliga för just din motor hittar du hos din närmsta återförsäljare alternativt på Volvo Pentas hemsida.