• Easy Boating

    Här förklarar vi vad vi menar med ett enklare båtliv, Easy Boating.

För ett enklare båtliv

Integrerade, digitala och bränsleeffektiva lösningar som är enkla att använda och dra nytta av. Innovativ, intuitiv och användarvänlig teknik i kombination med effektiva tjänster. Allt för att göra båtlivet enkelt, bekvämt och roligt. Det är det som Volvo Penta kallar Easy Boating.

Vi vill ge dig mer tid ute på vattnet och förenklar därför ditt liv på land genom att erbjuda en enda kontaktpunkt för hela paketet. En enda kontakt för allt som har med support, service och garantier att göra. Med Volvo Penta har du full support från Volvo Pentas servicenätverk – återförsäljare som är specialister på underhåll och reparation av dina Volvo Penta-produkter och som endast använder Volvo Penta originaldelar.

Volvo Penta är en del av Volvokoncernen och har 100 års erfarenhet av att bygga framdrivningssystem som tillgodoser dina behov. Tystare, effektivare och mer pålitliga. Allt för att ge dig unik prestanda och hjälpa dig att utnyttja varje liten droppe av bränslet maximalt. Med andra ord – göra båtlivet roligare.