DEFA Powersystems

DEFA Powersystems

Är utvecklat för att lätt kunna installera och ansluta 230VAC utan assistans av en auktoriserad montör. Ett helt 230VAC Landströmssystem för båtar består av en elcentral som innehåller jordfelsbrytare, säkring, strömbrytare och galvanisk isolator som reducerar risken för galvanisk korrosion och jordläckage från landströmssystemet. För att du skall kunna uppnå 100 procent skydd mot galvanisk korrosion måste en ISO-transformator installeras.

DEFA SmartCharge

DEFA SmartCharge

SmartCharge är en intelligent laddare som gör det enkelt och tryggt att ladda batterierna. Allt du behöver göra är att sätta laddklämmorna på batteriet, ansluta laddaren till ett vägguttag och in PÅ-knappen. SmartCharge läser av batteriets typ och tillstånd och laddar därefter enligt behov. En annan smidig funktion i Defa SmartCharge är ”PowerSupply” – när du behöver kontinuerlig tillgång till ström exempelvis vid batteribyte eller om du vill driva en 12V-enhet tex en kylbox.

DEFA MarineCharger

DEFA MarineCharger

Detta är kraftfulla och kompakta laddare som är enkla att montera till båtar och mindre fartyg. Alla MarineChargers är utvecklade för att tåla tuffa miljöer och är enormt driftsäkra. Du får flexibilitet vid din installation genom att kabellängden mellan laddare och batterier kan anpassas efter egna önskemål. MarineChargers finns som 1x12A, 2x12A, 1x20A, 2x20A, 1x35A samt 2x35A och det går att komplettera med fjärravläsare.

DEFA Landströmspaket

DEFA Landströmspaket

Defa erbjuder tre olika landströmspaket som är godkända för användning upp till 16A. Det enda du behöver köpa utöver ditt valda landströmspaket är en batteriladdare anpassad efter storleken på din båt och ditt behov av laddning. Innehållet i landströmspaketet är användarvänligt och enkelt att själv montera. Strömuttaget kan dessutom med enkelhet utökas med tex flera 230V kontakter.

DEFA Tillbehör

DEFA Tillbehör

Du kan välja mellan ett stort utbud av tillbehör till Defas produktsortiment. Intags- och strömkablar, PlugIn skarvkablar, elcentraler eller PlugIn förgreningar och kontakter som används till styrning av motor- och kupévärmare tillsammans med Defa styrenheter. Möjligheterna är oändliga! Kontakta någon av våra återförsäljare så hjälper de dig att hitta rätt tillbehör anpassat efter ditt behov.

Hitta fler tillgängliga tillbehör >
DEFA premium dealers

DEFA premium dealers

Hos de flesta av Volvo Pentas auktoriserade återförsäljare i Sverige kan du också få tag i Defa’s marina produktsortiment. Här hittar du allt från landströmspaket, batteriladdare och inverters. Sök i återförsäljarlistan via länken för att se om just din Volvo Penta-handlare erbjuder Defas sortiment.

Hitta återförsäljare här >