Marstrand Boat Show arrangeras för andra året av Sweboat- Båtbranschens Riksförbund. Här finns över 220 utställare på plats under tre fantastiska dagar.

En samlad plats för den som inte kan få nog av båtlivet.

Marstrand är ett mycket uppskattat turistmål och det finns något för hela familjen. Här kan du gå längst kajen och titta på båtar, äta god mat och ta ett dop i havet eller bara njuta av den marina miljön. Under mässan kan du också prova på olika aktiviteter så som jollesegling och ribbåtskörning och mycket mer. Det är gratis inträde och det finns gratis parkering på anvisade platser. Det finns bussar som går i skytteltrafik mellan P-plats och färjeläget.

Volvo Penta kommer givetvis att vara på plats tillsammans med återförsäljare från Västkusten. I vår monter finner du våra produkter och erbjudanden vid kajen. Våra återförsäljare finns på plats för att besvara dina frågor och funderingar och du kan också passa på att boka in service, förvaring, underhåll och upptagning inför vintern.

Följ oss gärna på sociala medier för liveuppdateringar om vad som händer på mässan.

Ladda ner Båtkusten-appen till din surfplatt eller telefon. Med den får du ett tryckt och enkelt båtliv. Appen är gratis och går att ladda ner från App Store och Google play.

Vi ses den 24-26 augusti!