Om Båtkusten

Att äga en båt kan vara fyllt av kontraster och olika upplevelser.

Det finns dagar då livet på en båt känns som det enklaste livet att leva. Solen skiner, vinden i håret, vattnet är spegelblankt och du glider fram på vågorna utan minsta bekymmer. Hoppa i och bada från båten, grilla på en solvarm klippa och titta när solen går ned vid horisonten.

Sedan finns det stunder där kylan slog in mitt i båtturen, havet och vinden brusade upp och den varma kvällsturen verkar inte alls längre lika lockande. Det finns de dagar då båten vill slita sig från bryggan för det blåser och vattnet står så högt att själva bryggan ser ut att flyta iväg vilken sekund som helst.

 

Älska båtlivet

Oavsett om du vill transportera dig från bryggan till bad eller fiske. Om du vill få full service och lämna ifrån dig båten på hösten och hämta den färdigservad på våren. Om du helst vill meka och skruva själv – så tror vi att du, precis som vi, älskar båtlivet. Kanske är det för att det finns så många kontraster och upplevelser att hämta ur båtlivet.

Vi tror också, i alla lägen, på att saker och ting skall fungera för att du skall få komma ut på sjön precis när du vill. Därför finns vi för dig.

 

Vad är Båtkusten?

Båtkusten samlar Volvo Pentas alla auktoriserade serviceverkstäder i Sverige.

Vart du än finns, så kan du lita på att vi finns nära dig. Vi har 57 auktoriserade återförsäljare och serviceverkstäder utmed kusterna i Sverige. Äger du en båt med Volvo Penta motor idag, eller är nyfiken på att göra det, så finns vi till för dig, för att ditt båtliv skall bli precis så som du vill ha det.

Och du. Här på Båtkusten kan du hitta allt möjligt matnyttigt för ditt enkla och trygga båtägande – dygnet runt, året om.