Träffa Volvo Penta i Stockholms skärgård

Allt på Sjön i Gustavsberg är den största flytande båtmässan i Sverige. Hit vallfärdar båtintresserade besökare under första helgen i september för att ta del av det allra senaste och bästa som båtbranschen har att erbjuda när det gäller segel- och motorbåtar och tillbehör.

Mässan som arrangeras i Gustavsberg, Stockholm har inför 2017 års upplaga utökats rejält! Värmdö Kommun har satsat stort på att utveckla Kattholmen till ett event- och parkområde och på den nya platsen hittar du också Volvo Penta med återförsäljare. Vi står i direkt anslutning till bryggorna där många båtar utrustade med Volvo Penta-motorer och tillbehör ligger. Med utvecklingen av mässområdet får vi nu en större och mer ändamålsenligt yta att vistas på och du som besökare hoppas vi inte skall bli besviken!

För dig som bor i Stockholms stad går det bussar kontinuerligt från Slussen och annars är det mycket lätt att ta sig dit via bil.

Vi finns på plats för dig som är nyfiken på våra nyheter, har frågor och funderingar eller kanske bara vill ta en fika och träffa oss. Vi vill träffa dig!

Följ oss på våra sociala medier för uppdateringar under mässan! Facebook @Volvo Penta Sverige & Instagram @batkusten.

Välkommen till Gustavsberg 1-3 september!