Till Gustavsberg bjuds hela båtbranschen in för att visa upp sig i Gustavsbergs hamn. Här finns över 280 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar.

I Gustavsberg finns något för alla. Här kan du strosa omkring på bryggorna, äta god mat och göra fynd i den härliga marina miljön i Gustavsbergs hamn. Under mässan kan du prova på att köra ribbåt, vattenskoter, jollesegling och mycket mer.

På lördagen kommer simtävlingen – Gustavsberg Open Water, arrangeras och mässområdet är målgången för de tuffa som ställer upp i tävlingen.

Volvo Penta kommer givetvis att vara på plats tillsammans med återförsäljare från ostkusten. I vår monter finner du våra produkter och erbjudanden vid kajen. Våra återförsäljare finns på plats för att besvara dina frågor och funderingar och du kan också passa på att boka in service, förvaring, underhåll och upptagning inför vintern.

Följ oss gärna på sociala medier för liveuppdateringar om vad som händer på mässan.

Ladda ner Båtkusten-appen till din surfplatta eller telefon. Med den får du ett tryggt och enkelt båtliv. Appen är gratis och går att ladda ner från App Store och Google play.

Vi ses i Gustavsberg!